1

Il Caffé di Francesco

IIl Caffe Di Francesco va néixer a l'octubre de 1992 a Barcelona, convertint-se en el primer coffee shop de la ciutat, fent de Il Caffe Di Francesco  un concepte inigualable per a gaudir a qualsevol hora del millor cafè. Gràcies a la nostra experiència i a l’aposta per la qualitat i varietat, ens hem anat guanyant l'honor de ser considerats per molts com el Best Coffee in town.

 

 

Il Caffe Di Francesco no és només una cafeteria sinó que es tracta del lloc de referència pels amants del cafè, on es pot degustar una gran varietat de cafès amb orígens diferenciats i amb una qualitat inigualable en comparació als oferts a la resta de locals similars de Barcelona.

 

 

Un lloc de trobada on poder assaborir i gaudir dels millors sabors i d’una gran varietat de cafès i tes importats en exclusiva de tot el món. D’aquesta manera proposem una oferta que es completa amb la extensa carta de tes, de combinats de cafès, grappes, entrepans i postres, entre d’altres.

 

 

Trobaràs Il Caffe Di Francesco a les millors localitzacions de la ciutat de Barcelona, ja que estan situades en ple centre, la majoria d’ells amb taules on poder gaudir del millor cafè a l’aire lliure.